Anlita ett bra företag med en mekanisk verkstad

Ett företag vi vill lyfta idag, det är Axido, som har en mekanisk verkstad. Bland annat kan de svarva, fräsa, göra kuggfräsning med mera i denna verkstad. De har många års erfarenhet av sin bransch och det är inte fel att vända dig till dem om du har behov av att få hjälp med dessa delar. De har även bra och kostnadseffektiva förslag och produkter. På Axido jobbar ingenjörer och maskinoperatörer som känner till tekniken bakom det som de producerar. Det gör att de har stenkoll på alla delar!

Flera bra tjänster

Axido kan med sin mekaniska verkstad hjälpa dig och ditt företag med att ta fram detaljer, samt produkter som du behöver ha. Bland annat så sysslar de med varvjobb och fräsjobb samt tillverkar kuggar. De har CNC styrda fräsar och maskiner att jobba med och de är en mycket modern verkstad. 

Mycket av tillverkningen hos detta företag är automatiserad så det går att göra produkter under natten med. Det gör att det blir mycket kostnadseffektivt. 

Axido jobbar med flera olika sorters material så som rostfritt stål och brons- och mässingslegeringar. Hos dem kan du få hjälp med svarvning av olika material samt även fräsning av olika material. 

Om du vet med dig att du och ditt eget företag har behov av att vända er till en mekanisk verkstad, se då till att besöka Axidos hemsida och se om de kanske är rätt företag för er.

2 Apr 2021