Vill du veta mer om växelriktare och inverters?

Med hjälp av ett vanligt bilbatteri och en inverter så kan du skapa ström för att driva vanliga hushållsapparater med. För att få bra information om vad detta innebär, att ha en växelriktare, besök Inverterbutiken

Kärt barn har många namn, utöver växelriktare eller inverter så kallas det ibland för omvandlare, converter och omformare. Det är alltså ett ord för samma sak, alltså en slags enhet du har som kan förvandla ett batteris likström till att bli växelström. Du kan alltså få samma sorts el som du får via väggen där hemma. Det kan vara smart att ha med en inverter till exempelvis om du gillar att campa. Du kan då enkelt få ström via att du tar bilens batteri, koppla på en inveterter och sedan använda vad du vill för att ladda upp, eller för att få igång tv eller för att koka kaffe. 

Köp din inverter hos Inverterbutiken

Det spelar ingen roll om du är en erfaren elektriker som vet vad du behöver eller om du har noll koll. Du kan ändå med enkelhet hitta det du behöver hos Inverterbutiken. De kan även erbjuda service och hjälp. Deras produkter kommer alla med en svensk manual, samt att de även har en inverterguide på sin hemsida. Där kan du läsa mer om vad  den gör, hur den kan användas, skillnaden på ren och modifierad sinusvåg samt hur du kan räkna ut vilken Watt-effekt du ska ha på din växelriktare som passar ditt behov.

Inverterbutiken är ett västsvenskt företag som under lång tid sålt växelriktare till marknadens bästa priser utan att göra avkall på kvalitén på de produkterna som de säljer. Alla deras produkter är CE-märkta och RoHS-certifierade och kommer med minst ett års garanti.

26 Sep 2022