Att ha ett vackert leende betyder mer än vad man tror

Jag har alltid haft sneda tänder och trodde jag skulle få leva med det. Jag var inte direkt sugen på att sätta in en sådan där räls, som många av mina klasskamrater gjorde när vi gick i skolan. När jag blev äldre så kände jag att det skulle vara otroligt pinsamt med en sådan räls. Inte för att jag log med öppen mun i vilket fall, men ändå. Men sedan läste jag om något nytt och i min värld nästan revolutionerande! Det jag talar om är en osynlig tandställning från SMAJLA.se. Det var en vän till mig som visade mig en artikel på nätet och jag lusläste den nog säkert tre gånger. En osynlig tandställning eller Incognito™ är en tandställning som inte syns att man har! Man sätter fast den på insidan av tänderna och inte utanpå vilket gör att den blir så att säga osynlig!

Boka tid hos SMAJLA

Jag bokade in mig hos SMAJLA direkt för att skaffa mig en osynlig tandställning. SMAJLA har ett team med tandläkare som även kan erbjuda dig detta:

  • Standardkonsultation/vanlig tandläkarvård
  • Lagningar av dina tänder
  • Blekning av tänder
  • Behandling av en tandhygienist

Nytt fint leende

Jag har nu snart ett nytt fint leende, då jag har satt in en osynlig tandställning. Den är bekväm att bära och ingen ser att jag har den. Min tandläkare sa att det är många som väljer en osynlig tandställning i vuxen ålder, och att det mer eller mindre blivit en trend.

22 Sep 2015