Bättre översikt med verkstadsskåp

Med ett verkstadsskåp är det enklare att ha en bra översikt över alla dina verktyg. Oavesett om du arbetar på ett lager eller på en verkstad där verktyg är en viktig del av arbetsdagen så är det än mer viktigare att var sak har sin plats. Genom ett verkstadsskåp så vet du alltid vart allting finns och du behöver inte leta runt överallt efter dem.

Smart konstruktion

lagergiganten.se finner du verkstadsskåp som är smart konstruerade. Dessa verkstadsskåp har stabila konstruktioner och tål det mesta. Dessutom har de en mängd finesser som gör att det blir än mer effektivare på arbetsplatsen med ett sådant här skåp. Ett verkstadsskåp från Lagergiganten är tillverkad i stålplåt för att klara av att stå emot stötar och annat som lätt kan ske på både verkstäder och lager. De har både fasta och utdragsbara hyllplan samt en praktisk backlist. Krokar ingår med verkstadsskåpet, men det finns även extra att köpa till. Ett verkstadsskåp ger dig en mer organiserad arbetsplats och Lagergiganten erbjuder även andra produkter för ytterligare effektivare arbetsplats:

 

  • Hyllor och universalställ.
  • Paneler och krokar
  • Lyftbord
  • Nyckelskåp
  • Verkstadsvagnar

Varför Lagergiganten?

Lagergiganten startades av två barndomskamrater med över 20 års erfarenheter inom logistikbranschen. De såg en efterfrågan på en renodlad e-handel inom materialhantering. Med deras kunskaper och deras servicekänsla kan du känna dig säker och trygg med att handla allt från lagerhyllor till andra produkter inom lager-och verkstadsinredning. Att se till att ha en helhetslösning när det kommer till arbete inom lager och verkstad är ett bra sätt att effektivisera arbetsmiljön. Att införskaffa allt du behöver från ett och samma ställe sparar din tid och dessutom beställer du över en viss summa hos Lagergiganten så får du fri frakt. De erbjuder även garanti på hela sortimentet.

26 Mar 2015