Bugaboo Donkey - En barnvagn att rekommendera!

När det kommer till produkter för barn så är nog barnvagnen den man lägger mest pengar på. Då gäller det att man köper en vagn som har god kvalitet, är säker för barnet och som dessutom är bekväm att köra. Det kan vara svårt att veta vilken vagn som passar bäst, särskilt om det är första gången. En vagn vi gärna rekommenderar och som fått många bra betyg i tester är Bugaboo Donkey. Den finns även i modellen Bugaboo Donkey duo. Dessa vagnar finns hos Pyret & Snäckan. Barnvagnen är konstruerad att passa ett eller två barn. Vagnen är lätt att fälla ihop och ta med sig i bilen. Basfärgen är svart, men utöver det kan man välja mellan en mängd färglada färger. Det är även en vagn som är mycket bekväm att köra.

Pyret & Snäckan

På pyretosnackan.se finns ett sortiment av det mesta man behöver till baby eller barnen. Allt från barnbilstolar, matningsprodukter, amningskuddar, BabyBjörn och mycket mer. De har även flera modeller av barnvagnar. Dessa är vad de erbjuder just nu;

  • Bugaboo
  • Bexa
  • Trille
  • Tako
  • Mountain Buggy

Att välja rätt barnvagn

Som förälder oavsett om det är första gången eller andra, så kan det vara en djungel av barnvagnar. Det är bra idé att läsa bäst i test, recensioner samt att höra med andra föräldrar vad de har för vagn och vad de tycker om den. Testkör gärna olika modeller innan n i bestämmer er.

15 Mar 2016