Ett möbelföretag med stort utbud

Ett företag jag vill lyfta fram är ett Wegot.se. Wegot finns dels på nätet, med en webbutik som är välfylld, men de finns även i Malmö, Skåne, där de har en fysisk butik. Jämte deras butik ligger deras välfyllda 10 000 kvm stora lager som innehåller ca 90% av deras sortiment. Hos Wegot kan du köpa det mesta till hemmet, så som matstolar, matbord och andra prylar till köket samt inredning och möbler till hemmet i övrigt.

Handla online eller åk till Malmö

Det bästa med Wegot är att du kan välja att antingen handla allt det du vill ha direkt via deras hemsida och få det levererat hem, eller välja att köra till deras butik i Malmö och få med möblerna direkt! Om du väljer att handla online så får du:

  • Snabba leveranser
  • Frakttak
  • Öppet köp 14 dagar
  • 0 kronor i fakturaavgift

Leveranserna går på mellan 1-4 dagar och eftersom WeGot har ett frakttak, så vet du att kostnaden aldrig överstiger den summan, även om du beställer flera möbler på en och samma gång. Du har även tid att ångra dig, om det skulle vara så, då de har öppet köp i 14 dagar. Dessutom har de garanti på flera produkter i sitt sortiment. Ska man handla nya möbler eller inredning, så rekommenderar jag verkligen WeGot, då de har ett utbud som slår det mesta och dessutom har deras möbler en bra kvalitet och deras kundservice är oslagbar!

17 Apr 2015