Har du rekryteringsbehov?

Du som har ett företag och känner att du behöver göra en rekrytering Malmö, du kan välja att göra det helt på egen hand, eller så tar du hjälp av ett bra rekyteringsföretag. 

Att rekrytera är inte alltid det lättaste. Oftast är det en lång process med många delar som måste göras. Som tur är går det att anlita en bra rekyteringsföretag som hjälper dig. Det kan vara skönt att få hjälp och stöd med delar eller hela processen att rekrytera.

Ska du ändå göra den på egen hand, då är det bra om du avsätter tid för det samt ser till att skaffa dig bra kunskaper i hur du gör rekryteringen på allra bästa sätt.

Att göra en bra intervju

En del av att rekrytera är att ta fram kravprofil samt annonsera ut tjänsten samt göra urval på de som ska komma på intervjun. Sedan gäller det att genomföra den på bra sätt. 

Välj en bra intervjuform som passar dig. Förbered dig genom att gå igenom de sökandes cv, brev, meriter med mera samt skriv ner vad du vill veta.

Det går även att boka in fler intervjuer än bara en med alla kandidaterna. När du bestämt dig för vem det är du ska anställa, glöm då inte att återkoppla även till de som inte fick jobbet. Det är inte fel att göra det då det ger ett gott intryck av dig som arbetsgivare, så att de vill söka igenom om tillfälle finns.

28 Dec 2021