Härliga Argentina

Har du en längtan efter att resa till Argentina och Buenos Aires? Detta härliga land som ligger i Latinamerika är väl värd att besöka. Huvudstaden Buenos Aires är en stor stad om man både ser till dess yta och till hur många invånare den har. Hela 2,8 miljoner bor inne i staden och räknar man med alla förorter kring så är det 12 miljoner som bor och lever här. Argentina är landet du ska åka till om du vill se underbar natur, äta gott kött och dricka inhemskt vin. Dessutom är Argentina förknippat med sporten fotboll, så är det något du finner underhållande så passa på att se en match eller två. Inca Tours som du hittar på inca.se har flera smarta paket till Argentina och Buenos Aires, så det finns chans att uppleva mycket.

Se hela Argentina

Inca Tours har en resa de kallar Argentina runt och det är en komplett rundresa som innehåller höjdpunkter så som:

  • Buenos Aires
  • Iguazúfallen
  • Besök djurlivet vid Valdezhalvön
  • Patagoniens glaciärer.

Stadsmiljö kontra vacker natur och härligt djurliv

Buenos Aires kallas för Sydamerikas Paris och här hittar du historiska tangokvarter, breda boulevarder, grillrestauranger med gott kött och mycket mer. Läs mer på Dn.se om staden som har allt.

Är du nyfiken på den vackra naturen och djurlivet så är Iguazúfallen med enorma vattenfall väl värd ett besök, liksom Valdezhalvön där det finns djur så som sjölejon, patagonsk hare, pingviner och ibland även späckhuggare.

Boka en resa Argentina

Inca Tours har varit experter på Latinamerika ända sedan 1984 och du kan tryggt boka en resa med dem. Du kommer att få upplevelser som du kommer att minnas för resten av ditt liv. Se till att inte glömma kameran hemma, så att du kan ta bilder på vackra Argentina!

13 Mar 2015