Köpa en ny barnvagn?

Att få ett barn är bland det största som kan hända för många. Att då se till att ens barn får det allra bästa är för många föräldrar mycket viktigt. En viktig sak att ha, är en barnvagn till ditt barn, så att ni kan ta er vart ni vill. Om du behöver en barnvagn som tar sig fram överallt så ska du satsa på en Bugaboo Donkey. Denna är nämligen utformad och designad för att fungera på asfalt, grus och snö! Det innebär att du kan köra eller dra den vart du än befinner dig!

Handla barnprodukter på nätet

På pyretosnackan.se hittar du Bugaboo men även barnvagnar av andra märken. Dessutom har de ett stort utbud av andra produkter du kan komma att behöva till ditt barn. Bland annat har de:

  • Skötbäddar
  • Babyvakter
  • Produkter för mata
  • Produkter för hygien
  • Sängar och vaggor

Hos Pyret & Snäckan hittar du även ett sortiment från Babybjörn, tillbehör till barnvagnar och mycket mer. Du beställer det du behöver online och garanteras en snabb frakt! Alla produkter har en garanti på 1-2 år samt att du har ångerrätt i 30 dagar. Så väljer du en vagn som du inser inte är rätt så kan du byta den mot en annan.

Pyret & Snäckan

Pyret & Snäckan kom att bli till efter att grundarna insåg att det största problemet nyblivna föräldrar hade var att hitta en barnvagn med hög kvalitet som inte kostade skjortan. De började därför knyta kontakter och välja bland en mängd olika märken på barnvagnar. Pyret & Snäckan väljer att bara ha ett fåtal märken av barnvagnar i sitt sortiment, för att kunna garantera att de alla håller en hög kvalitet och är prisvärda. Deras tre nyckelord kom att bli kvalité, god service och snabba leveranser, alla baserade på vad nyblivna föräldrar vill ha.

26 Jan 2015