Letar du efter skönhetssalonger?

Är det så att du letar efter en skönhetssalong, kanske för att göra vaxning i Malmö eller för att du vill ha en massage i Göteborg? Det är inte alltid lätt att veta vad det finns för salonger i en stad. Men då är det bra att det finns en webbsida, där du enkelt kan söka vaxning Malmö och så får du upp en massa olika alternativ. Denna sida finns på timecenter.se. På timecenter.se kan man söka efter en massa olika salonger och behandlingar och det i olika städer. Det gör att man kan hitta just det man söker efter. Sedan är det även superlätt att boka via den sidan med. Sen är det bara att gå då det är din tid!

Smart även för dig som äger salong

Det som är så bra med Timecenter är att det är även perfekt för dig som har en salong. Genom att ansluta till denna sida, så kan nya kunder hitta dig och boka tid hos dig och din salong. Du använder dig helt enkelt av deras bokningsystem och kan ha ditt bokningssystem på telefonen, datorn eller surfplattan. Du kan ta emot bokningar dygnet runt och dina kunder får även smarta påminnelser. Du kan till och med ta betalt i förväg via nätet om du vill. Perfekt system!

Så vi på denna sida rekommenderar gärna Timecenter, dels för dig som är ute efter att hitta en salong att boka tid hos och dig som har salong och vill få in kunder!

17 Jun 2019