Ska ni ordna med ett bröllop?

Är det så att ni är i full gång med att planera ert bröllop? Det finns ju en del saker som ska ordnas med detta, inte minst en bra plats att ha er mottagning och fest på. Ett bra ställe vi gärna rekommenderar är Bröllop i Skåne - Flädie Mat och Vingård. Här kan ni hålla hela bröllopet om ni så önskar eller så kan ni använda det för att ha er bröllopsfest i efteråt. En del väljer att först gifta sig i kyrkan och sedan åka till Flädie mat- och vingård för festligheter. Men det går som sagt även att ha allt på detta ställe. De har nämligen två olika festsalar samt att man kan använda deras vackra trädgård om man vill. 

En unik tillställning

Väljer man att ha sitt bröllop på Flädie mat- och vingård så kommer de att ordna så att ni får en oförglömlig tillställning. De anpassar sig efter varje par om man så säger, eftersom inget brudpar är det andra likt. De utgår därför efter era personliga behov och önskemål. Tycker ni att det låter som en bra idé detta med ett bröllop i Skåne så kan ni besöka deras sida, eller så kontaktar ni dem.

Glöm inte planera allt annat

Bröllop kräver planering, och det över allt! Inte bara var ni ska gifta er och vilken dag. Ta hjälp av smarta checklistor på nätet som kan fungera som ett bra stöd och vägledning så att ni inte missar något. 

 

 

22 Dec 2018