Smart köpa en inverter

Är du ofta ute med husvagn eller husbil? Kanske besöker olika hundtävlingar för att tävla eller så gillar du att campa? På en del ställen går det få el via uttag, men inte överallt. Då kan det vara bra att ha ett annat alternativ. Det är ju bra att ha ström för kaffebryggaren om inte annat! Det du kan satsa på är att köpa dig en så kallad inverter, eller växelriktare, läs mer här. Rätt modell av en sådan gör att du kan använda din mikro, din kaffebryggare med mera, genom att koppla den samman med bilens batteri.

Det finns många fördelar med att ha en inverter. Det finns många olika modeller som passar bra för olika saker. Ska du driva tyngre saker behöver du en inverter som klarar av det.

Varför skka du ha en inverter?

En inverter är bra att ha om du vill kunna driva olika saker, utan att ha tillgång till annat än ett batteri. Kopplar du batteriet till invertern så får du rätt sorts ström som fungerar för de saker du behöver driva. Riktigt smart att ha med en sådan ut, om du campar och annat. Det är bara att koppla samman den med bilbatteriet. 

Det går att använda flera olika saker med en inverter. Det gäller bara att välja en som har rätt watt så att den orkar med att driva det du tänker dig driva.

Läs gärna mer om dessa på Inverterbutiken!

23 Nov 2021