Smidigt satsa på conveyorsystem

Tunga lyft och manuella transporter är något som det förekommer en hel del av inom olika branscher. Det som detta kan göra är att slita ut medarbetarna i förtid. Det är bättre då att satsa på hjälpmedel för lyft och transport, så att det kan undvikas. En bra grej att satsa på är ett så kallat conveyor system. Det är en form av transportörsystem och conveyorsystem är ett samlingsnamn för en mängd olika lösningar kring transporter och förflyttningar av material i en produktionsprocess. Bland annat omfattar det transportband, rullbanor, bandtransportörer och palltransportörsystem.

Hitta rätt transportörsystem för er

Är det så att du jobbar med tunga lyft och känner det vore bra att satsa på ett transportörsystem eller ett conveyorsystem så finns detta att hitta hos Vecto AB. Hos dem hittar du bland annat conveyor system som hänger i taket, så väl som sådana som kan monteras på upphängningstolpar/galgar samt såna som är stående på golv. Företaget erbjuder även andra bra produkter som ni kan ha nytta av i ert arbete. Bland annat så erbjuder de rullbanor, kedjebanor, vagnar, bandtransportörer, pallsorterare och så vidare. Det finns även totala systemlösningar inom intern transport- och materialhanteringsteknik samt att de levererar transportutrustningar, dels som enskilda moduler, dels som nyckelfärdiga anläggningar. 

Tänk på ergonomin

Inom många yrken är det bra att tänka ergonomiskt. Det så att man kan undvika risken att drabbas av förslitningsskador. Ta in en ergonom till er arbetsplats för att få rätt hjälp. 

13 Nov 2020