Städat och fint

Det är många som berömmer mig för mitt hem och undrar hur jag har tiden att alltid se till att det är så välstädat och fint hemma hos mig. Men jag ska tala om en hemlighet för er. Jag botaniserade bland på städfirmastockholm.info och hittade Städenergi, som är det företag som städar hos mig varje vecka. Jag kan fokusera på annat, göra roliga saker, och alltid ha ett hem som är skinande rent. Det är så väl värt att lägga pengar på att låta någon annan städa faktiskt. Om du är sugen på att testa så kan du boka en provstädning med Städenergi, utan att binda upp dig.

Städenergi – mer än bara hemstädning Stockholm

Städenergi städar både åt privatpersoner och företag. Du kan utöver hemstädning även få flyttstädning, kontorsstädning och mycket mer.

Är du på väg att flytta?

Om du är på gång att flytta så är en flyttstädning med Städenergi att rekommendera. Boka din städning här. En flyttstädning hos Städenergi innebär:

  • Du får en städning av personal med kompetens inom flyttstädning då de utför 35-50 stycken per vecka
  • Fönsterputsning ingår i flyttstädningen
  • Du betalar ingen framkörningsavgift
  • Du får nöjd kundgaranti

Så oavsett vilken typ av städning du behöver så kan du få den av Städenergi och det till bra priser. Gör som jag och boka in dem redan idag, jag lovar att du inte kommer att ångra dig en enda sekund. Tänk bara på hur mycket tid du sparar.

21 May 2015